Vyhledej
Královédvorsko > Sport > cyklistika

Cykloklub Carla.kupkolo.cz vyrazil za fotografem! Podívejte se na parádní fotky a video z focení

Redakce / 13.05.2020
Závodníci cykloklubu Carla.Kupkolo.cz Dvůr Králové dlouhodobě reprezentují naše město na mnoha závodech po celé republice i v zahraničí. A to nejen na kolech silničních a horských, ale také v závodech běžeckých. Červené carlácké dresy jsou na silnicích i v terénu velmi dobře vidět nejen kvůli své výrazné barvě, ale také díky špičkovým výsledkům závodníků.

FOTOGALERIE - Cykloklub Carla.kupkolo.cz vyrazil za fotografem! Podívejte se na parádní fotky a video z focení

Teamového fotografování se zúčastnilo 23 závodníků a fotograf Jan Frýzl si závodníky musel porovnat hned na dvou místech ve městě. První focení proběhlo u Hankova domu, druhé pak v Schulzových sadech. U Hankova domu se také uskutečnilo pasování nového nejmladšího člena oddílu na cyklistu - stal se jím maličký Tadeáš Ulvr. Pasování provedl zasloužilý člen oddílu a velký sportovec tělem i duší Dalibor Kvasnička. 

Krásné sobotní dopoledne dalo vzniknout celé řadě fotografií. Vznikly fotky společné, fotky děvčat, omladiny a také fotky jednotlivých závodníků pro jejich vlastní presentaci. 

Týmové barvy nyní obléká více než 40 závodníků, z nichž většina je z našeho města a okolí. Tým má ale členy také z Vrchlabí, Špindlerova Mlýna a dalších míst v širším regionu. Oddíl patří mezi nejlépe zajištěné cyklokluby v regionu, za což patří obrovský dík největším sponzorům oddílu. Firmám Carla a Kupkolo.cz. Důležitými partnery jsou také město Dvůr Králové nad Labem a Monnami. Velice všem děkujeme za dlouhodobou podporu teamu.

Oddíl rovněž každoročně pořádá cyklistické závody pro děti Na kole Schulzovými sady. Závody se určitě uskuteční i letos, termíny a podmínky budou zveřejněny ve chvíli, kdy budou přesně známá pravidla pro jejich pořádání s ohledem na aktuální situaci. Zatím se podívejte na fotky z loňského roku zde.

Aktivity oddílu můžete sledovat na internetových stránkách a také na Facebooku oddílu.

Jan Holan

Podívejte se na video z fotografování:

Související články
Cyklisti oddílu Carla.kupkolo zahájili sezonu prvními závody
Závodníci oddílu CarlaKupkolo jsou i na letošních závodech hodně vidět! Zazávodili si skoro i s Jardou Kulhavým :-)
Hned 3 první místa získal team Carla-Kupkolo na domácím Podkrkonošském maratonu
Absolutním vítězem krátké trati Jičínské padesátky se stal Luboš Toman z cykloklubu Carla.kupkolo. Lucka Hrnčířová byla v ženách stříbrná a Lucka Blažková bronzová.krátké trati
V sobotu se v Lázních Bělohrad konal Podkrkonošský maraton s velkou účastí závodníků královédvorského oddílu Carla.Kupkolo.cz. Podívejte se na velkou fotogalerii
Český pohár v běhu do vrchu Janské Lázně - Černá hora přinesl další medaile do klubu carla.kupkolo.cz, stejně jako Nova Cup Metaxtren 2017 v Harrachově.
Aneta Khýrová z oddílu Carla.kupkolo opět vítězně. Tentokrát na Křížové desítce v Hradci Králové
Tomáš Hak získal v dresu oddílu Carla.kupkolo.cz stříbro na maratonské trati v Kuksu
Cyklistický oddíl CarlaKupkolo přivezl medaile ze středečáku
Vaše komentáře

Přečteno 2385x
 
01.03.2024 - Kvůli zbořenému mostku je uzavřená silnice 3008 mezi obcemi Úhlejov a Třebihošt. Uzavírka bude z důvodu opravy trvat minimálně do 15. dubna 2024.
24.01.2024 - Odbor dopravně-správní se v Trutnově stěhuje do nových prostor: Horská 52, bývalá budova Texlenu, 4. patro.
05.01.2024 - V okolí Braunova Betléma na území Hřibojed proběhne v sobotu 6. ledna 2024 od 9 do 13 hodin honitba. Prosím počítejte s omezeným vstupem na toto území.
06.12.2023 - Důvodem mohutného výpadku dodávky elektřiny v úterý 5. prosince byla technická závada v rozvodně Neznášov (mezi Habřinou a Rožnovem na Jaroměřsku), konkrétně zkrat na podpěře. Výpadek byl hlášen od Nové Paky až po Jaroměř. Zdroj: ČEPS.

Volná pracovní místa

Všeobecná sestra (Domov důchodců)

Terénní pečovatel (Diakonice ČCE DKnL)

Aplikační technik (JUTA, a.s.)


Kalendář akcí
4.10.2023 08:00 - 31.05.2024 17:00
Technická hodinka (nejen) pro seniory
4.10.2023 08:00 - 31.05.2024 17:00
Plaveš ve škole?
29.03.2024 18:30 - 29.03.2024 21:30
Taneční večer s živou hudbou - Revival