Vyhledej
Královédvorsko > Sport > florbal

Florbal má nové vedení: Damianidise vystřídá Suk

Redakce, / 18.04.2024, Dvůr Králové nad Labem, florbaldknl.kralovedvorsko.cz
Po téměř 20 letech u královedvorského florbalu se rozhodl současný vedoucí oddílu Jiří Damianidis ukončit své působení v klubu.

FOTOGALERIE - Florbal má nové vedení


Po tuto dlouhou dobu Jirka nejen vedl celý klub, ale zároveň i trénoval různé dětské i dorostenecké kategorie. V návaznosti na jeho konec bylo zvoleno nové vedení. Předsedou florbalového oddílu TJ Sokol byl zvolen dlouholetý hráč A týmu a trenér Rudolf Suk.

Novou situaci a směřování klubu popsal právě on: „Nejprve bych rád poděkoval Jirkovi, protože bez něj by náš klub už nejspíše neexistoval. V těžkých časech se právě on nejvíce zasadil o to, že zde vůbec dneska máme co rozvíjet. Dlouhou dobu klub vedl, a kromě toho i trénoval malé děti, což je strašně důležité poslání. Ty děti musíte naučit nejen danou činnost, ale hlavně je pomoci vychovávat a utvářet. To Jirka dlouhodobě dělal bez vidiny zisku a ve svém volném čase, za což bych mu chtěl za celý oddíl poděkovat.“

Teď už směrem do budoucna. Věřím, že dobře využijeme novou energii a pořádně do toho šlápneme. Chceme celý chod klubu více „zprofesionalizovat“, což si dnešní doba bez debat žádá. Nastavíme jasnou sportovní vizi od nejmenších dětí až po muže a budeme požadovat i po hráčích, aby klubu aspoň částečně vraceli to, co dostávali a dostávají. Součástí plánů je i vzdělávání hráčů a trenérů, čímž chceme zajistit lepší tréninkové podmínky pro všechny. Dále chceme pořádat sportovní i nesportovní akce, což by mělo budovat a utvrzovat klubovou kulturu. Věřím, že změny budou patrné v nedaleké budoucnosti a budou spokojeni hráči, trenéři, rodiče i fanoušci,“ uzavírá povídání pan Suk.

Eduard Jirásko

Další články Florbal DKnL

 
Vaše komentáře

Přečteno 322x