Vyhledej
Královédvorsko > Sport > karate

Z trutnovské Velké ceny v karate si přivezli letos první cenné medaile i členové Karate-Do

Redakce / 5.02.2018, Královédvorsko, karate-do.kralovedvorsko.cz
Do nedalekého Trutnova se na Velkou cenu v karate vypravilo 31 členů všech tréninkových skupin královédvorského oddílu Karate-Do, aby se spolu s dalším třemi stovkami závodníků z ČR a Polska utkali o první letošní medaile. A nejednu přivezli zpátky do Dvora.

FOTOGALERIE - Velká cena Trutnova - úspěchy Karate - do

Soutěž probíhala plynule na pěti zápasištích, výsledky se vyhlašovaly průběžně a tak jsme se vraceli domů relativně brzo. Trochu nás může jen mrzet, že se v některých krajích probíhající jarní prázdniny negativně podepsaly na účasti, navíc první únorová sobota byla v přetížené basketbalové hale jediná volná.

V disciplíně kata se nejdále dostala Regina Plašilová, která v kategorii žen obsadila třetí místo a Jakub Šolín, startující nově v kategorii starších žáků, který obsadil dělené 4.-5. místo. Ostatní závodníci skončili v prvních, respektive ve druhých kolech kategorií, mnohdy čítajících přes 40 soutěžících.

V pauze mezi jednotlivými disciplínami byly vyhlášeni nejúspěšnější závodníci královéhradeckého kraje za uplynulý rok, letos si krásný pohár odvezl Vojtěch Merhulík a Regina Plašilová. Gratulujeme.

Disciplína kumite přinesla další cenné kovy, Regina Plašilová zkompletovala svoji sbírku ziskem zlaté a stříbrné medaile , Petra Punnerová přidala stříbro a bronz. Po jedné medaili si odvezli Damián Glazar (stříbro), Tomáš Höfer (bronz), Jakub Macháček (bronz), Martin Palan (stříbro) a Jakub Šolín (stříbro).

Pro mnohé závodníky byla tato soutěž přechodem do vyšších věkových či váhových kategorií, nicméně se to na jejich výkonech nepodepsalo, podali vyrovnané výkony a ani dvouměsíční pauza od posledních závodů nijak neovlivnila jejich nasazení.

Všem závodníkům děkujeme za předvedené výkony, trenérům za jejich práci a Městu Dvůr Králové za podporu, která nám umožňuje vychovávat spoustu nových adeptů tohoto krásného sportu.

Petr Kocmánek
Karate-do

Další články KARATE-DO

Související články
Bronzové Mistrovství ČR v karate pro Dvůr Králové
Vaše komentáře

Přečteno 892x
 
Kontakt



KARATE - DO
 
Dvůr Králové nad Labem

 
Nábor nových členů probíhá v září každý rok. 
Přijímáme chlapce i dívky ve věku od 7 let.
Cvičíme v tělocvičně ZŠ v ulici Komenského, Dvůr Králové n. L.
Pondělí 16.30 - 17.30 hod.
Pátek 16.00 - 17.00 hod.
 
Bližší informace Vám poskytne šéftrenér oddílu Petr Kocmánek na e-mailové adrese: karatedo.dknl@seznam.cz


Oddíl podporují:
  

  

Facebook skupina Karate-do
Staňte se členem naší skupiny na facebooku.
Kalendář akcí