Vyhledej
Královédvorsko > Sport > ostatní sporty

Hokejisté porazili Letňany a Kolín, fotbalisté vyhráli v Trutnově a volejbalisté na Malé skále. Házenkářům se však doma nedařilo.

Redakce / 21.10.2018
Napadlo nás udělat souhrn informací o sportovních výsledcích uplynulého týdne. Každý sport, klub i tým má sice své stránky, či facebook, ale tam si to čtou víceméně jen členové a nejvěrnější příznivci. V naše souhrnu si článek otevře například příznivec házené, ale zárověň se dozví, jak se dařilo fotbalu, či volejbalu :-) Chtěli byste takový souhrn každý týden?

FOTOGALERIE - Hokejisté porazili Letňany a Kolín, fotbalisté vyhráli v Trutnově a Volejbalisté na Malé skále. Házenkářům se však doma nedařilo.

Volejbal

Druholigový tým vyrazil tuto sobotu na Malou skálu a vyhrál oba své zápasy. Domů tak veze 6 bodů a zve na pořádnou oslavu v sobotu na Hawai párty :-)
Podrobnosti doplníme, jak dorazí

Self defance team - Souboj o šerpy

Již druhého ze série 3 turnajů se zúčastnily děti z několika krajů ČR a jejich doprovod dělal příjemnou atmosféru svým fanděním. Organizátoři se již těší na příští vánoční turnaj  15. 12. 2018. Podrobnosti doplníme, jak dorazí.

Souhrnný článek o sportuToto je první testovací článek o královédvorském sportu. Dejte nám vědět, zda byste tento souhrn uvítali každou neděli. Pokud zde schází právě váš oddíl, klub, či tým, neváhejte a pošlete nám svoje výsledky. Zde na webu vpravo nahoře je odkaz Přidat článek/foto/video.  Informace moc rádi doplníme. Pokud nám přijde delší text a vice fotografií, moc rádi uděláme samostatný článek :-)

Hledáme sportovního redaktora

Najde se nadšenec, který by rád každý týden, nebo "obtýden" podobný článek připravoval?
Dával do kupy materiály došlé přes formulář, z webů a FB stránek klubů? Kdo by případně obtelefonoval hráče, či trenéry a vyptal se na dojmy a plány? Dal do kupy a trochu upravil došlé fotky? Vše zadal na web a zformátoval, doplnil odkazy na velké články? 
A to celé nejen z našeho města, ale časem i z dalších měst v okolí Zvičiny.

Sokol

Sokolové z celé Župy Podkrkonošské se ve Dvoře Králové utkali ve speciálním všestrannostním desetiboji. Na 150 závodníků se utkalo ve shybech, šplhu, skoku z místa, hodu medicimbalem a dalších disciplínách. Fotogalerii najdete na FB zde. Výsledky desetiboje v PDF jsou zde.
Navečer se Sokolové rozloučili s letošním Sletem úplně posledním představením svých skladeb.

Hokej

Po nekonečné sérii proher se dvorští hokejisté začínají zvedat a podařily se jim 2 výhry za sebou. Už ve středu HC Rodos vyhrál v Letňanech 2:8 a to i ve značně oslabené sestavě, kdy si Milan Valášek způsobil pracovní úraz. Více zde
V sobotu pak po výborném výkonu smetly před vlastním publikem Kolín 7:3 a podruhé za sebou zvítězil! Více zatím není

Házená

1HKDK – SKKP Handball Brno 24:35 (15:13)
Domácí bohužel zápas z Brnem prohráli. "Bojovali jsme, ale dnes to na výhru nestačilo! Po vydařeném prvním poločase, kdy Brno tahalo za kratší konec, nám ve druhém poločase postupně docházely síly a projevila se větší tréninková připravenost soupeře! Ve 40. minutě se Brno ujalo vedení a postupně navyšovalo svůj náskok a zápas už dotáhlo do vítězného konce! V závěru utkání se do utkání zapojili i tři dorostenci, Jiří Blažek, který si připsal pár zákroků v brance, Martin Picha, který dokonce vstřelil jeden gól, a Dominik Jerie, který se aktivně zapojil do obrany!! Děkujeme všem divákům (170), kteří si udělali čas a dorazili do sportovní haly ve Strži a vytvořili neuvěřitelnou atmosféru!"

Soupiska: Blažek, Babčaník – Šimek 1, Picha Martin 1, Etrich 2/2, Hampl, Kirschbaum Jakub 2, Kirschbaum Jan 1/1, Šeba 2, Kulhánek 1, Bonaventura, Picha Lukáš 5, Zelinka 1, Fiedor Daniel st., Voňka Petr 8, Jerie

Starší žáci dál válí a vedou tabulku krajského přeboru starších žáků Středočeského kraje! Tentokrát si poradili s týmem TJ Jiskra Zruč nad Sázavou! 12:18

Fotbal

Trutnov - Dvůr Králové A 2:3 po prodloužení - Na facebooku týmu jen stručné: 
JE TO TAM! Prokletá umělka dobyta! :-) Trutnov - Dvůr Králové 2:2 (1:2), penalty 4:5! 

Dvůr Králové B - Nemyčeves 4:1 (Otradovský, Hak, Prokůpek, Marks)
Pod Hankův dům přijel soupeř, kterému se v posledních kolech výsledkově moc nedařilo. První poločas jsme měli mírnou převahu a vedli 1:0. Kombinacím chybělo jediné - lepší zakončení. To jsme si nechali na druhou půlku, kdy jsme převahu střelecky potvrdili a zaslouženě vyhráli.. 

STARŠÍ DOROSTENCI vítězí v Třebechovicích 6:1 (D. Jákl 2, A. Šenfeldr, L. Kopecký, T. Lavryk, T. Hynek) 👏 STARŠÍ ŽÁCI slaví další výhru. Doma dnes porazili Malšovu Lhotu/Slavii Hradec Králové 5:2 (y) Dva góly vstřelil Adam Doležal, po jednom Pavel Kraus, Filip Pracný a Honza Bujárek 🤗 MLADŠÍ ŽÁCI z Vrchlabí vezou dvě porážky (1:3 a 1:6) :-( branky stříleli Honza Špaček a Jan Kryštof Hlaváček ⚽

Mladší přípravka B
Předposlední dvojzápas jsme odehráli v Žacléři. První zápas byl dlouho vyrovnaný, ale nakonec jsme soupeře zlomili a jednoznačně vyhráli. Stejně tak začal i druhý zápas, kde naopak zlomil soupeř nás aneb jednou nahoře, jednou dole, ale spokojenost veliká.. Hezký víkend. SJ

Informace a foto: zaslané texty, weby a FB jednotlivých oddílů a klubů

CHYBÍ ZDE VÁŠ SPORT? POŠLETE INFORMACE SEM

 
Vaše komentáře

Přečteno 984x
 
01.03.2024 - Kvůli zbořenému mostku je uzavřená silnice 3008 mezi obcemi Úhlejov a Třebihošt. Uzavírka bude z důvodu opravy trvat minimálně do 15. dubna 2024.
24.01.2024 - Odbor dopravně-správní se v Trutnově stěhuje do nových prostor: Horská 52, bývalá budova Texlenu, 4. patro.
05.01.2024 - V okolí Braunova Betléma na území Hřibojed proběhne v sobotu 6. ledna 2024 od 9 do 13 hodin honitba. Prosím počítejte s omezeným vstupem na toto území.
06.12.2023 - Důvodem mohutného výpadku dodávky elektřiny v úterý 5. prosince byla technická závada v rozvodně Neznášov (mezi Habřinou a Rožnovem na Jaroměřsku), konkrétně zkrat na podpěře. Výpadek byl hlášen od Nové Paky až po Jaroměř. Zdroj: ČEPS.

Volná pracovní místa

Všeobecná sestra (Domov důchodců)

Terénní pečovatel (Diakonice ČCE DKnL)

Aplikační technik (JUTA, a.s.)


Kalendář akcí
4.10.2023 08:00 - 31.05.2024 17:00
Technická hodinka (nejen) pro seniory
4.10.2023 08:00 - 31.05.2024 17:00
Plaveš ve škole?
28.03.2024 13:00 - 28.03.2024 15:30
Workshop - praktická ukázka malování na sklo
28.03.2024 15:45 - 28.03.2024 16:45
Chůze s trekovými holemi